TANCAT PER VACANSES

Aquest ha estat l’últim cap de setmana de programació habitual per ràdio010. Tanquem per vacances, per carregar piles i energia. Però tornarem, i ho farem a partir de la segona setmana de setembre, amb una nova temporada de ràdio que esperem que us enganxi. Esperem haver-vos agradat, haver estat la vostre veu, i sobretot haver-vos fet enganxar una mica més a l’aparell de ràdio durant els cap de setmana d’11 mesos.

Però no us desempallegareu tant fàcilment de ràdio010, aquest any, i concretament per l’Agost, celebrarem UN ANY de la reobertura de la nostra ràdio, i ho voldrem celebrar, evidentment amb vosaltres, els nostres oients.

Tot i això ens anem de vacances però seguim treballant; ja comencem a maquinar nous programes, noves seccions i més col·laboracions. Si ets inquiet, t’agrada la ràdio, o simplement vols aprendre’n, posa’t en contacte amb nosaltres. Ens encantarà rebre nous tècnics i nous locutors!

Molt bon estiu a tothom i fins ven aviat!

PD: Ah! I recordeu que podeu seguir tota l’actualitat del nostre poble i la nostra comarca a www.onamoianes.cat. L’actualitat no fa vacances!

Deixa un comentari