Site icon Ràdio 010

NERVOSA, SÍ O NO?

Aquest dijous arriben les brasileres Nervosa  passaran per Barcelona en el marc de la gira per tot l’ Estat presentant el seu nou àlbum Agony. En poc temps (només porten 6 anys) ja han agafat forta rellevància en lo del Thrash, al Facebook ja tenen 183.000 “m’agrada” i els seus vídeos tenen una bona xifra de visites. La seva qualitat és innegable, tot i que alguns diuen que és més aviat per ser noies, no crec que sigui aquest el motiu ni molt menys. Però evidentment es presenten molts factors, i toca analitzar tan els positius com els negatius, anem al gra:

NEGATIUS:

-Fa pocs dies després del Rock Fest, en el qual hi va haver una gran assistència i això implica que la gent va gastar molts diners entre entrades, beure, menjar, transport i  samarretes, per lo que un concert al cap de cinc dies sembla poc viable…

-El setembre tornen talonejant a Destruction, i aquí crec que han tingut una mala estratègia, no haurien d’ haver anunciat fins passat el 21 de Juliol que tornarien.

.Al ser entre setmana, tot es pot complicar, però a més s’hi ha d’afegir que hi hauran tres bandes més, que tocaran entre totes 2h i quart aproximadament. Lo que farà que elles no arrenquin fins quarts d’11, i segurament acabarà passades les 12.

 

Vaja, sembla que els punts negatius poden tenir molt pes, però passem a lo positiu.

 

POSITIUS:

-Tot i que venen el setembre, en aquella ocasió hi hauran tres grups més, i elles en principi són les de menys pes, loqui farà que probablement no toquin ni tres quarts, per lo que no serà ni molt menys el seu gran show i no tindran temps per demostrar els seus galons. Per lo tant, si realment t’agraden, lo ideal seria anar-hi demà passat.

-Tot i ser entre setmana, és un dijous, lo que implica que només quedarà un dia per arribar el cap de setmana. Que si, que l’endemà alguns s’han d’aixecar d’hora, però no acabaran pas de matinada, segur que un dia no fa gaire us vau quedar mirant una pel·lícula fins quarts de dues, i l’endemà a les 7 o les 8 havíeu d’estar desperts, no val la pena anar-hi per Nervosa?

-Un dels punts negatius de més pes explicitava lo gastat en el Rock Fest, però per aquest dijous l’entrada tan sols val 15 euros, i el beure no és que sigui barat, però segur que aquest dissabte o diumenge en vau pagar el doble per una cervesa o un vodka!

-Faran el show complet presentant el seu Agony, i seran les totals protagonistes de la nit. A més, en directe no deixen a ningú indiferent, sinó, poseu-vos a mirar vídeos.

-La sala està en una bona zona, molt a prop de la “Razzmatazz” i accessibilitat tan en transport públic com en propi és força bona.

 

Que cadascú faci lo que cregui, penso que és una gran oportunitat per veure aquest power trio tan potent!

Exit mobile version