L’Ajuntament d’Oló aprova la reparcel·lació dels terrenys de l’antiga Fàbrica Hemalosa

Els terrenys de l’antiga fabrica Hemalosa ja tenen una nova parcel·lació aprovada per l’Ajuntament d’Oló. La zona ja compta amb algun equipament municipal. L’aprovació definitiva de la reparcel·lació té una zona verda situada entre l’Espai Hemalosa i el nou local d’entitats. La resta d’espais passaran a destinar-se a zona d’habitatge. Xavi Baraut, alcalde d’Oló destacava que la parcel·lació era necessària per renovar convenis amb Incasòl i garantir la propietat dels terrenys municipals. 

L’any 2003 Incasòl va adquirir els terrenys de l’antiga fàbrica Hemalosa, tancada el 1996. Després d’estudiar com urbanitzar la zona gràcies a uns fons Feder i negociar amb la propietat ara l’ajuntament ha aprovat la parcel·lació definitiva, Baraut explicava que la urbanització de la zona dependrà però de la voluntat d’Incasòl. 

Pel que fa a les zones propietat d’Incasòl, s’ha regulat que l’actual aparcament de l’Hostal es destinarà a la construcció d’un bloc de pisos i que la zona nord-est del recinte serà per a cases unifamiliars, ara falta saber si Incasòl vol executar el projecte o vendre els terrenys. Mentrestant l’Ajuntament començarà les negociacions dels convenis amb ells per tal que el consistori pugui continuar fent ús dels espais que no estan sent utilitzats.

Deixa un comentari