La Xarxa de Comunicació i ràdio010 reben el Premi Nacional de Comunicació

Aquest passat dimecres dia 22 el President de la Generalitat de Catalunya va atorgar el Premi Nacional de Comunicació, en la categoria de Comunicació de Proximitat, a la Xarxa de Comunicació i a les ràdios i televisions locals que en formen part.  Ràdio010 és una d’aquestes ràdios.

IMG-20141023-WA0008

En representació de tot l’equip de ràdio010, l’Adrià Sala i la Núria Picas van anar a Barcelona a recollir una reproducció del premi. Aquest premi, encara que ens arribi molt d’hora, potser massa i tot, ens encoratja a seguir endavant amb aquest projecte que fa pocs mesos que hem tirat endavant, i ens fa apostar encara més per la informació de proximitat que caracteritza les ràdios locals i que volem que sigui el segell d’identitat de ràdio010. Volem també fer extensiva la felicitació a la resta de ràdios premiades.

Núria Picas rep el premi de la mà del secretari de Comunicació de la Generalitat, Josep Martí, el president de la Diputació de Barcelona, Salvador Esteve, i el conseller delegat de la La Xarxa, Francesc Pena. Fotografia: Joan Roca de Viñals

Núria Picas rep el premi de la mà del secretari de Comunicació de la Generalitat, Josep Martí, el president de la Diputació de Barcelona, Salvador Esteve, i el conseller delegat de la La Xarxa, Francesc Pena. Fotografia: Joan Roca de Viñals

Fotografia: Adrià Sala

Fotografia: Adrià Sala

IMG-20141023-WA0008

Adrià Sala i Núria Picas, en representació de ràdio010 van anar a recollir el premi.  Fotografia: Joan Roca de Viñals

Adrià Sala i Núria Picas, en representació de ràdio010 recullen el premi. Fotografia: Joan Roca de Viñals

Deixa un comentari