Cal Gras, l’espai de creació d’Avinyó obra una nova convocatòria per acollir nous artistes residents durant aquest any. 

Els organitzadors del festival Test, que rep el suport de l’Ajuntament d’Oló i altres municipis de la Catalunya Central, han obert una nova convocatòria per seleccionar els artistes que podran fer una estada a l’espai de creació que compta amb el mecenatge de diferents ajuntaments de la Catalunya Central. Els artistes del territori que vulguin optar a la residència han de presentar una proposta d’arts escèniques o d’arts visuals abans del dia 29 de gener.

El centre disposa de diverses sales per al desenvolupament de projectes de creació, d’experimentació i de pensament. És una casa pensada per oferir allotjament temporal i comunitari, amb diversos dormitoris, cuina i menjador.

Enguany des de la direcció del centre volen tenir especial cura amb la interacció entre residents, així com amb el territori, facilitant l’intercanvi i el diàleg cultural amb els diversos col·lectius.

Deixa un comentari