El FC Oló aconsegueix un ascens històric a primera catalana

El Futbol Club Oló aconsegueix un ascens històric a primera catalana de futbol sala després de guanyar a casa per 4 gols a 1 al FS Montbui.

Dissabte a la tarda el pavelló municipal d’Oló va quedar ple de gom a gom per veure si l’equip aconseguia el preuat ascens. Tot just començar el capità, Bernat Bujons, va obrir la llauna després d’una recuperació en camp contrari. Així i tot, el Montbui va demostrar ser un dels equips més competitius de la categoria i va aconseguir empatar poc després. Abans de la mitja part, Sergi Tremp marcava el 2-1 que donava tranquil·litat als locals.

A la represa, l’Oló va prémer l’accelerador i Adirà Garcia i Bernat Bujons, de nou, van culminar una bona feina col·lectiva amb dos gols que sentenciaven el partit. L’entrenador de l’Equip, Xavier Matas, destacava el treball de l’equip en un partit on els nervis podien donar una mala passada a l’equip. 

L’Oló ha quedat segon del seu grup i han convertit el pavelló municipal amb un fortí, aconseguint 12 victòries i un empat, una fortalesa clau per aconseguir aquest ascens. Matas destacava la bona sintonia amb l’afició durant tota la temporada, fet que ha ajudat molt l’equip per aconseguir l’ascens.

Xavier Matas: “Amb aquesta afició comences els partits a casa guanyant 1-0”

La celebració de l’ascens es va allargar durant hores la tarda de dissabte amb una rua pels carrers del poble i parlaments de l’equip i la directiva al balcó de l’ajuntament.  El F.C. Oló tancarà la temporada fora de casa aquest diumenge contra el F.S. Olesa B amb l’objectiu de ser l’equip menys golejat de la temporada i el màxim golejador. 

Fotografia: Eduard Vega cedida per FC Oló @eduvegaphoto

Deixa un comentari