El Festival Test torna a Oló aquest diumenge

El Test, El festival en Xarxa d’arts intenses de prop i curta durada torna a fer parada a Oló aquest diumenge a la tarda.

Tres obres de petit format pensades per a grups de públic reduït compartiran escenari a la Plaça Catalunya de Santa Maria d’Oló. Un altre dels trets característics del Test és la curta durada de les obres, uns 20 minuts. David Santamaria és el director artístic del festival.

En guany el Test arriba a la vuitena edició amb les obres Spanking, La Sardana i La Funerària. Santamaria explicava que busquen enganxar el públic amb obres dinàmiques que no guarden relació entre si. El procés de selecció de cada una de les obres es fa conjuntament amb cada un dels municipis que apadrinen el projecte.

L’entrada serà de 6 € i es pot aconseguir via Entrapolis. El Test és una de les activitats culturals que arriben a Oló gràcies a formar part de La Xarxa de Pobles Creatius. La Residència Cal Gras d’Avinyó, és l’organitzadora del festival. 

Deixa un comentari