Oló celebra diumenge el Correllengua 2023

Aquest diumenge Santa Maria d’Oló celebra un renovat Correllengua amb la participació de les entitats del poble. 

Una pujada al serrat del Segimon per canviar l’estelada donarà el tret de sortida als actes del Correllengua, tot seguit les entitats del poble agafaran el protagonisme de la jornada. Albert Vilarmau és regidor de cultura de Santa Maria d’Oló. 

A 2/4 de 5 de la tarda es reprendran les activitats amb un taller de dansa de Rosa Ollé a la Plaça Sant Antoni Maria Claret. Finalment, el grup Aiguabarreig tancarà la festa amb una mostra de música tradicional. El Correllengua d’enguany arriba amb una nova organització a partir de la creació d’una comissió.

Són tres persones implicades en el teixit associatiu d’Oló. La voluntat de l’ajuntament és extrapolar aquest format a altres activitats culturals i ja treballa en la creació d’una comissió de festes de cara a l’any que ve. 

Deixa un comentari