Santa Maria d’Oló ha destinat 71.626 euros a arranjar camins del poble per facilitar la prevenció d’incendis. Uns treballs que s’han allargat durant tot el 2023 i que han acabat durant aquestes festes de Nadal amb l’adequació del sender de l’Obaga Negre. 

El finançament per a dur a terme aquests treballs s’han aconseguit gràcies a subvencions de la Diputació de Barcelona demanades per l’Ajuntament i l’ADF Quercus. Dolors Serral, Regidora de Medi ambient de Santa Maria d’Oló, explicava que aquest any s’ha prioritzat arreglar els camins de la zona propera a la riera de la Gavarresa. 

Tot i això, seguint criteris de prevenció d’incendis també s’ha intervingut en altres punts del poble com el camí fins a Cal Cases. La darrera intervenció ha estat un dels senders que ressegueix el traçat de la riera d’Oló i que és dels més utilitzats per als veïns del poble. 

Les intervencions en els senders es fan seguint criteris de prevenció d’incendis i de cara aquest 2024 es tornaran a demanar els ajuts de la Diputació de Barcelona per poder continuar treballant en zones forestals d’un dels termes municipals més amplis del Moianès.

Deixa un comentari

Trending

Bloc a WordPress.com.